Kontakt

Ing. Lukáš Vlach

Ing. Lukáš Vlach

společník, 723 279 414, vlach@kitchenplan.cz

* 1987, Pelhřimov. Vystudoval Střední průmyslovou školu elektrotechnickou v Písku, potom Komerční elektrotechniku na fakultě elektrotechnické Západočeské univerzity v Plzni. Elektrotechnika se však nikdy nestala jeho láskou na celý život. Ke gastronomii přišel náhodou už v průběhu posledního roku studia. Od roku 2012 začíná nabírat zkušenosti v gastronomii. Během pár let se ukazuje, že jeho myšlení je dostatečně technické na to, aby nakreslil něco v CADu a začíná pronikat do tajů strojařiny a stavařiny a to ho celkem baví. Už během studia poznal, že život v paneláku nebude nic pro něj a formoval svůj vztah k venkovu a životu na Vysočině, jemuž věnuje veškerý volný čas. Baví ho třeba motorky, dílna a poslední dobou i stavba. A taky rád jezdí traktorem.
Ing. Tomáš Baťa

Ing. Tomáš Baťa

společník, 730 150 967, bata@kitchenplan.cz

* 1988, Praha. Vystudoval Střední průmyslovou školu dopravní a následně Univerzitu Tomáše Bati ve Zlíně, i když si ostatní myslí, že tomu tak není, bylo to 6 let dřiny J Obor Bezpečností technologie, systémy a management. Ve oblasti vybavení pro gastronomii se pohybuje od roku 2007. Má za sebou 10 let zaměstnání ve velkoobchodě pro HORECA segment a dále 3 roky v menší pražské firmě s technologiemi pro gastronomii. Od jara 2018 nabíral zkušenosti na realizacích ve firmě In-Gastro, s.r.o., kde se potkal s Tomášem Voborským. Tomáše baví gastronomie, architektura, také má rád přírodu a zajímá se o vesmír.
Tomáš Voborský

Tomáš Voborský

studie projektů, 602 112 835, info@kitchenplan.cz

* 1980, Tábor. Tak a teď text o mě. Jsem stále mladej, ale přitom se v gastronomii toulám už docela dlouho. Začínal jsem při studiích v obchodě mého táty. Asi v roce 1995 přišel s tím, ať si někde stáhnu software a zkusím něco nakreslit. Tak jsem začal s corelem a už to jelo. Pak jsem taky měl poznat svět montáží, servisu a dále. Sbíral jsem zkušenosti a koncem roku 2005 založil gastronomickou společnost In-Gastro s.r.o. Do Kitchen Plan jsem vstoupil s vizí tvořit kvalitní projekty, protože stále je tu spousty čmáralů se šíleným výsledkem. Kreslím rukou, dávám myšlenky a snažím se zužitkovat vše, co jsem doposud poznal. Neumím dlouho sedět v kanceláři, jsem rebel a potřebuji být v terénu. A taky jsem blíženec, prý skvělé znamení.
Dušan Zacpal

Dušan Zacpal

projekce CAD, projekce@kitchenplan.cz

* 1971, Praha. Vystudoval Střední školu elektrotechnickou v Praze. Po škole pracoval jako elektromechanik. Část svého života strávil v Olomouci, kde 7 let provozoval svou restauraci. Před 10 lety se vrátil zpět do Prahy, kde pracoval jako servisní technik gastronomických zařízení. Dušan aktivně pracuje s grafikou a na projekci je zkušenost servisního technika k nezaplacení. Má rád turistiku, dobré jídlo a pivo.
Radek Šubrt

Radek Šubrt

odborný garant, 602 179 783, r.subrt@post.cz

Kuchařině se věnuji již hezkou řádku let a dobře vím, že dobré jídlo dokáže navodit skvělou atmosféru v každé situaci. Narodil jsem se v roce 1971 a už od malička mě vaření doslova fascinovalo. Protože profesionální gastronomie je procesem celoživotního vzdělávání, rozhodl jsem se krátce po dokončení studií na nic nečekat a vyrazit na zkušenou do zahraničí. Zkušenosti, které Vám se svým týmem nabízím, jsem sbíral ve vyhlášených restauracích po celém světě, mimo jiné u Daniela Bouluda v New Yorku, v restauracích v Německu, Rakousku či Švýcarsku. Na základě mých praktických zkušeností se věnuji také odbornému poradenství při vzniku nových gastro projektů. S klukama od Kitchen Plan máme za sebou několik školních kuchyní, výdejen, restaurací. Každý projekt je originální a já především ctím praktičnost a úspornost. Prostě žádné kraviny navíc… O tom vás rád přesvědčím v mých provozech. Více na radeksubrt.cz